Online betaling

Welkom op Landgoed Cayola in Vendée !

De residentiële camping "la Baie de Cayola" in Vendée heet u van harte welkom, in een rustige omgeving ten zuiden van Sables d'Olonne.

Op 100 m van de oceaan, op een als "bijzonder" geklasseerde locatie, is de residentiële camping-landgoed «La Baie de Cayola » de droombestemming voor uw gezinsvakantie !

Met zijn ideale ligging op een helling, tussen bos en meer, nodigt het residentiële camping-landgoed «La Baie de Cayola» u uit om van zijn betoverende omgeving te komen genieten, tijdens een vakantie in één van zijn stacaravans.

Ontdek "la Baie de Cayola", gelegen tussen Sables d’Olonne en Port Bourgenay, bekend om de garnalenvisserij. Het is heerlijk vertoeven in de Vendée…aan de Atlantische kust… in Les Sables d’Olonne.

Kom heerlijk genieten van uw vakantie in een stacaravan van alle comfort voorzien, geïnstalleerd op ruime standplaatsen met een ondergrond van gras, per week of per nacht (minimaal 2 opeenvolgende overnachtingen buiten de maanden juli en augustus). U heeft het voor het zeggen! Hier vindt u rust, stilte en gezelligheid…

Maak uw droom waar… Als u zoveel mogelijk wilt genieten, wordt dan eigenaar van een stacaravan! Bekijk onze aanbiedingen in de rubriek «Eigenaar worden».

Van 15 maart tot 15 november is onze residentiële camping toegankelijk voor mindervaliden.

Camping accessible aux personnes à mobilité réduite en Vendée Camping membre de la fédération vendéenne de l'hotellerie de plein air Camping des Sables d'Olonne en Vendée Camping chèques vacances acceptés Camping avec accès wifi Paiement sécurisé